Productiviteit Reviews Slimmer werken

Krijg meer focus en meer gedaan met BrainSupps

Vroeger was ik echt de meest productiefste persoon die ik kende. Ik kreeg super veel voor elkaar, haalde al mijn doelen, wist allemaal slimme trucs en hacks. Maar sinds ik moeder ben van mijn tweede kindje is dat even veranderd. En dat geeft niet, het hoort erbij. 

Hersenen veranderen 

Er is zelfs wetenschappelijk onderzoek gedaan naar dat de hersenen van de vrouw veranderen tijdens de zwangerschap en dat dit wel tot 2 jaar na de geboorte kan aanhouden. De grijze massa wordt namelijk minder en dat is precies het deel wat gaat over communicatie. Hierdoor kan je dingen minder goed onthouden, is het lastig om op bepaalde dingen te komen en kan focussen een probleem zijn. Ook al slik ik al gedurende tijd hoog gedoseerde Omega 3 capsules, ik ervaar dit allemaal nog steeds. 

Maar ook prioriteiten veranderen 

Mijn gezin is veranderd van samenstelling en mijn prioriteiten hiermee ook. De kans op gebroken nachten is groter, maar een extra kindje brengt ook extra zorgen, taken en verantwoordelijkheden met zich mee. Hierdoor steek ik minder tijd in mijn bedrijf en mijn blog. En wil ik nu gewoon iets vaker de boel de boel laten. Dikke prima!

BrainSupps 

Maar op sommige dagen ben ik niet vooruit te branden, terwijl ik wel werk moet verzetten en een goede planning heb gemaakt. Dan helpt het grijpen naar koffie en snoep niet meer. Sinds kort gebruik ik nu BrainSupps op de dagen dat ik werk en veel gedaan wil krijgen. BrainSupps bevatten een unieke samenstelling van acht natuurlijke ingrediënten waaronder vitamines, om het beste uit je brein te halen waardoor je je gemotiveerd en energiek voelt.

Mijn ervaring met deze supplementen is dat ik mij echt meer gefocust voel en minder snel naar snoep en koffie grijp. In de ochtend voordat ik ga werken neem ik voor het ontbijt 2 capsules en dit is voldoende voor de hele dag. Door de langzame afgifte komt er langdurig energie vrij zonder de bekende middagdip. Hiermee ervaar ik laser focus (vergelijkbaar met hyperfocus van ADHD), een beter geheugen en meer energie en bovenal: veel minder uitstelgedrag. Heerlijk!

Je kan de supplementen dagelijks slikken of alleen op de dagen dat je extra wilt presteren. Ik gebruik het alleen op mijn werkdagen en niet als ik vrij ben of mijn mamadag heb.

Krijg meer focus en meer gedaan met BrainSupps (+ exclusieve kortingscode)

Mijn tips voor het optimaal benutten van BrainSupps:

  • maak vooraf een goede planning van je dag om optimaal te profiteren van de extra focus. 
  • Zet een fles water op je bureau. Voor je brein is het goed om genoeg te drinken en zeker als je er lekker in zit, vergeet je nog wel eens te drinken. 

Probeer BrainSupps met korting

In overleg met BrainSupps mag ik jou als lezer van mijn blog een exclusieve BrainSupps kortingscode geven om BrainSupps zelf te proberen. Met kortingscode: MyBestSelf krijg je namelijk 10% korting op je bestelling! Zeker als jij worstelt met jouw productiviteit zou dit wel eens de ‘magic trick’ kunnen zijn. 

Handig om te weten: je hoeft geen moeder te zijn. Iedereen kan deze supplementen gebruiken die wat extra focus, energie en concentratie kan gebruiken. Benieuwd naar de effecten? Probeer het dan zelf met de exclusieve BrainSupps kortingscode!
Ik ben ook heel benieuwd naar jouw ervaring. Laat het mij hieronder in de reacties weten.

Hartje Mybestself

disclaimer: Ik deel deze supplementen met vanuit mij eigen positieve ervaring. Het kan zijn dat jij hier anders op reageert. Ieder mens en ieder brein werkt anders. Probeer, wees bewust van wat je ervaart en vorm dan je eigen mening. Raadpleeg bij klachten altijd een arts.

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply