Over mij

Hi! Ik ben Juliette en super tof dat je dit leest. Ik ben ondernemer, moeder, gepassioneerd op zoek naar wie ik echt ben én hoe ik mijn optimale leven kan LEVEN. Ik ben altijd bezig om de beste versie van mijzelf te worden. Vandaar de naam van dit blog.

Mijn grootste wens is om rust en vrijheid te creëren voor mijzelf en mijn gezin. En daarnaast een mooi huis in Portugal te bezitten.

Als ik mijn ideale leven omschrijf sta ik s’ ochtends vroeg op (ja ja, ik ben een ochtendmens!) om voor mijzelf in stilte de dag te beginnen met schrijven, engelen kaarten, mediteren en dan te creëren. Daarna werk ik een paar uurtjes voor mijn bedrijven en ben ik in de middag vrij. In die vrije tijd wil ik zoveel mogelijk genieten van mijn gezin (mijn vriend Sander en dochter Jade van 3), mijn 2 katten (Fidel & Roza), de zon, de natuur en het blijven ontwikkelen van mijzelf door nieuwe dingen te leren en kritisch naar mijzelf te blijven kijken. 

Een groot deel van bovenstaande over mijn ideale leven leef ik al, maar ik werk nog wel meer uren dan ik zou willen en ik heb dat huis in Portugal nog niet. Op dit blog neem ik jullie mee op mijn reis de beste versie van mijzelf te worden en op weg naar meer rust en vrijheid. Ik deel mijn beste tips en tools met je zodat jij ook productiever en efficiënter bent, jezelf beter leert kennen en ook meer rust en vrijheid voor jezelf kan creëren. 

Productiviteit is al jaren mijn grote passies. Toen ik nog werkte bij een groot bedrijf verslond ik alle managementboeken die ik maar kon vinden en paste ze ook echt toe. Ik doorleefde de methoden en hierdoor werd ik heel productief, kon ik veel doen en bereiken in minder tijd. Ik heb hier altijd iets mee willen doen, maar dat is er nooit van gekomen.

My Lovely Notebook ben ik vanuit de liefde voor notitieboeken, schrijven, persoonlijke reflectie en persoonlijke groei begonnen. Deze webshop run ik nu ruim 6 jaar en ik verkoop daar de meest fantastische en mooiste notitieboeken en planners. Alleen mijn expertise en passie rondom productiviteit en groeien kon ik daar niet echt in kwijt.

Omdat het voor mij belangrijk is om nog meer te doen waar ik blij van word en omdat ik graag andere vrouwen, moeders en ondernemers inspireer, ben ik dit platform begonnen.

Geniet van de content, lees het, implementeer het, leef het. En word je beste zelf!

Zo creëer je voor jezelf je mooiste én fijnste leven.

Een paar feitjes over mij:

💗 Taal is zeg maar niet zo mijn ding. Vandaar dat ik een blog begin om mij zelf uit te dagen, te verbeteren en te groeien hierin!

💗    Ik kan niet koken en ik heb er zelfs een hekel aan… ik kan er gewoon niet van genieten. Een uur in de keuken voor iets dat je in 10 minuten opeet. Niet voor mij weggelegd.

💗    Zoals mijn vriend het zegt: ik ben Portugeil. 😂
Ik heb een half jaar stage gelopen in Portugal, sindsdien voelt het elke keer als ik daar kom als thuiskomen. Ik hou van de taal, de cultuur, de zon, het klimaat, de mensen en het eten. Dat is de reden dat ik droom van een huis daar.

💗   Ik heb een nieuwe hobby waar ik helemaal aan verslaafd ben geraakt en dat is borduren!

💗   Ik heb 1,5 jaar gevlogd over mijn leven als ondernemende moeder op Youtube. Na 73 weekvlogs was het even genoeg. De video’s die ik upload ter ondersteuning van dit blog komen ook op dit Youtube kanaal. Hier vind je dan ook mijn weekvlogs van vroeger, mocht je het leuk vinden om dat eens terug te kijken.

💗 Ik ben een Goois meisje die geniet van het wonen in Brabant. Ik heb hier nog steeds dat vakantiegevoel als ik in onze eigen tuin zit.

Hartje Mybestself

* Op dit blog kunnen sommige linkjes affiliate linkjes zijn.