Over mij

Hi! Ik ben Juliette en super tof dat je dit leest. Ik ben ondernemer, moeder, gepassioneerd op zoek naar wie ik echt ben én hoe ik mijn optimale leven kan LEVEN. Ik ben altijd bezig om de beste versie van mijzelf te worden. Vandaar de naam van dit blog.

Op dit blog wil ik je inspireren met de onderwerpen die mij bezighouden die gerelateerd zijn aan de beste versie van jezelf worden zoals: productiviteit, slimmer werken, persoonlijke ontwikkeling, spiritualiteit, ouderschap, moederschap en vind je ook handige lijstjes terug met cadeau ideeën per leeftijd of een top 5 lijstje van een product waar wij als ouders naar op zoek zijn gegaan. Deze informatie deel ik met jou, zodat het je tijd bespaard (ook een vorm van slimmer werken!).

Mijn grootste wens is om rust en vrijheid te creëren voor mijzelf en mijn gezin. En daarnaast ooit een mooi huis in Portugal te bezitten.

Ik ben moeder van 2 kindjes: Jade van 6 en Valentijn van 1. En ik hou van mijzelf ontwikkelen op alle gebieden en sta open voor spiritualiteit en alles wat je niet ziet in deze realiteit en er toch is. Daarnaast ben ik ondernemer (eigen webshop) en vlog ik over mijn leven als moeder. Een bezig bijtje dus. 

My Lovely Notebook (mijn webshop) ben ik vanuit de liefde voor notitieboeken, schrijven, persoonlijke reflectie en persoonlijke groei begonnen. Deze webshop run ik nu ruim 9 jaar en ik verkoop daar de meest fantastische en mooiste notitieboeken en planners. Alleen mijn expertise en passie rondom productiviteit en groeien kon ik daar niet echt in kwijt.

Omdat het voor mij belangrijk is om nog meer te doen waar ik blij van word en omdat ik graag andere vrouwen, moeders en ondernemers inspireer, ben ik dit platform begonnen. Ook zal je hier meer lezen over spiritualiteit en moederschap omdat het de thema’s zijn die mij nu bezig houden in mijn leven. 

Geniet van de content, lees het, implementeer het, leef het. En word je beste zelf!

Zo creëer je voor jezelf je mooiste én fijnste leven.

Een paar feitjes over mij:

💗 Taal is zeg maar niet zo mijn ding. Vandaar dat ik een blog begin om mij zelf uit te dagen, te verbeteren en te groeien hierin!

💗    Ik kan niet koken en ik heb er zelfs een hekel aan… ik kan er gewoon niet van genieten. Een uur in de keuken voor iets dat je in 10 minuten opeet. Niet voor mij weggelegd.

💗    Zoals mijn vriend het zegt: ik ben Portugeil. 😂
Ik heb een half jaar stage gelopen in Portugal, sindsdien voelt het elke keer als ik daar kom als thuiskomen. Ik hou van de taal, de cultuur, de zon, het klimaat, de mensen en het eten. Dat is de reden dat ik droom van een huis daar.

💗   Ik heb een nieuwe hobby waar ik heel blij van word en dat is aquarellen! Ik kan het niet, maar haal er wel heel veel plezier uit.

💗   Ik vlog over mijn leven als ondernemende moeder. Ik deel mijn tips en tricks en probeer andere moeders daarmee te inspireren. Op dit Youtube kanaal vind je de wekelijkse blogs en extra video’s.

💗 Ik ben een Goois meisje die geniet van het wonen in Brabant. Ik heb hier nog steeds dat vakantiegevoel als ik in onze eigen tuin zit.

💗 Ik heb Reiki 1 en Reiki 2 behaald en ontwikkel mij nog verder op het spirituele en intuïtieve pad.

Hartje Mybestself

* Op dit blog kunnen sommige linkjes affiliate linkjes zijn. Als jij een aankoop doet via dit blog ontvang ik een paar cent. Dit kost jou niets extra’s, maar zorgt er wel voor dat ik gratis content voor jou kan blijven schrijven.