Favorieten lijstjes Moederschap Persoonlijk

Mijn verlanglijstje voor mijn 41ste verjaardag

Ik ben bijna jarig en ik word gewoon al 41 jaar. OMG, stop de tijd. Hoe ouder je wordt, hoe sneller de tijd lijkt te gaan. Ik ben dus bijna jarig en vier het niet. Dat doe ik eigenlijk maar 1x per decennia. En dat was dus afgelopen jaar. Dus de komende 9 jaar doe ik het weer rustig aan wat betreft mijn eigen verjaardag.


Toch zijn er lieve mensen in mijn omgeving die mij graag iets willen geven, ook al vier ik het niet. In dit blog deel ik mijn verjaardagswensen met je en onderaan heb ik een klein cadeautje voor jou. Misschien haal je er inspiratie uit voor een eigen wensenlijstje. Alvast een waarschuwing, verwacht veel lila 💜

10 verjaardagscadeaus voor een veertiger

1. Een lila handbagage koffer van HEMA
Ik was op slag verliefd toen ik hem zag, dus vandaar dat ik hem moet hebben. Maar ook is de koffer set die Sander en ik al jaren gebruiken nu een beetje op zijn einde gekomen. Een nieuwe koffer is een nuttig cadeau.
Ik hou van nuttige cadeaus, maar daar kom je nog wel achter als je verder leest. 

2. een opvouwbare rugtas van HEMA
Toen ik de koffer zag van HEMA zag ik ook een opvouwbare rugtas in dezelfde kleur. Niet dat ik vaak een rugtas draag, maar deze zomer gaan ik met vriendinnen een lang weekend naar Portugal en we gaan met ons gezin en mijn moeder naar Disneyland Parijs, dus hij komt goed van pas. En de tas kost slechts €14,50. Maar wacht niet te lang bij interesse, ik denk dat deze snel uitverkocht gaat zijn. 

3. Een mooie witte badjas
Ik ga graag naar de sauna en gebruik nu een badjas die volgens mij van mijn moeder is geweest. Inmiddels een oud en verkleurd vodje geworden.
Ik gun mijzelf een nieuwe badjas en vind dit het perfecte cadeau om te vragen voor mijn verjaardag. Omdat ik hem gebruik voor de sauna kies ik wel echt voor een van badstof/katoen.

4. Mooie oorbellen
Al langere tijd heb ik oorbellen op het oog van Paulie Pocket maar deze kosten rond de €70,-. En toen zag ik afgelopen week bij Etos deze oorbellen voor moederdag voor slechts €15,-. Nou, meteen gekocht en ingepakt voor mijn verjaardag.

5. Noice cancelling headphone
Oké, niet echt een goedkoop cadeautje, maar toch heb ik deze erop gezet. Waar ik werk hoor ik de hele dag muziek van de buren wat ik echt verschrikkelijk vind. Dus iets wat ik echt graag zou willen is een koptelefoon die dat geluid tegenhoudt een stilte creëert. Kijk er nu al naar uit. En zag dat ze dit merk ik hele mooie kleurtjes hebben (ook in lila). 

6. Een bon voor de schoonheidsspecialiste
Ik wil al jaren gaan, maar ik doe het nooit. Maar nu ik boven de 40 ben zal ik er toch aan moeten geloven. Al is het maar 1x per jaar. Waarschijnlijk zal ik het zo fijn vinden dat ik mijzelf dit vaker gun. Ik heb nu dus een bon gevraagd. 


7. Een nieuw Fitbit bandje
Een jaar of 3 geleden kreeg ik van Sander een nieuwe Fitbit voor mijn verjaardag. Een lila, hahah! Maar inmiddels is het bandje erg versleten en wil, eeehh moet ik echt een nieuwe. Ideaal om te vragen als cadeautje. 

8. Een nieuwe bikini
Ik heb een fijn model ontdekt bij H&M waar ik er al een van heb, dus zou graag een tweede bikini willen. Het setje van het broekje en het topje kosten bij elkaar €26,-. Dat vind ik echt een netjes bedrag voor een bikini en prima om te vragen. Ik wil trouwens wel een ander broekje dan deze op de foto.

9. Outfit van de Cotton Club
Mijn favoriete kleding merk de laatste tijd is de Cotton Club. Ik koop zowel in de winkel als tweedehands op Vinted. Het past gewoon helemaal bij mijn stijl van nu. Ik sta dus open voor een nieuwe outfit of cadeaubon van deze winkel. 

10. Een boek over het helen van je innerlijk kind
Ik ben altijd bezig met het ontwikkelen van mijzelf, maar de laatste tijd ben ik ook bewust geworden van mijn innerlijk kind en welke invloed dat nu heeft op mijn leven. Daarom staat dit boekje op mijn lijstje. 

Zoals je ziet, heb ik allemaal nuttige cadeautje gevraagd. Ik kan gewoon heel blij worden om cadeautje te krijgen die ik zelf heel graag wil en op mijn verlanglijstje staan waar ik echt blij van word. In plaats van iets waarvan ik denk, tja wat moet ik hier eigenlijk mee. En het mooie is, krijg ik iets niet van bovenstaande lijstje? Dan koop ik het gewoon lekker voor mijzelf! Er is altijd wel iets te vieren waarvoor ik mijzelf mag belonen met een mooi cadeau. 


En nu mijn cadeautje aan jou.
1x per jaar geef ik korting in de webshop van My Lovely Notebook en dat is vandaag en morgen (t/m 25 mei 2023). Met code FEEST41 krijg je 10% korting op jouw bestelling. Ga naar My Lovely Notebook en gun jezelf ook een mooi (en nuttig) cadeautje. 

Ben jij het type dat zich graag laat verrassen of heb jij ook altijd een lijstje met wensen? Laat het mij hieronder weten!

Hartje Mybestself


Tot snel weer!
Liefs,
Juliëtte

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply