Persoonlijk Reviews

Kortingscode Wild: probeer Wild nu met 20%

Ken jij het merk Wild al?
Wild is een merk wat natuurlijke verzorgingsproducten maakt met een kleine footprint. Ze zijn vooral bekend vanwege hun natuurlijke deodorant maar tegenwoordig hebben ze ook een hele fijne, navulbare douchegel. Alle producten van Wild worden in Europa gemaakt. Ze willen de wereld van de wegwerpcultuur van alledaagse badkamer producten opschudden. De producten van Wild zijn plastic vrij, hebben een composteerbare verpakking en worden gemaakt van natuurlijke ingrediënten. En dat is precies, waarom ik er zo blij van word.

Bewuster worden

Ik zit zelf in een enorm bewustwordingsproces. En dit proces past ook helemaal in de beste versie van mijzelf te worden. Want door soms stil te staan bij alledaagse dingen zal je merken dat je misschien producten gebruikt waar je eigenlijk helemaal niet meer achter staat. Producten voor de kinderen met rommel zijn al het huis uit, maar zelf gebruikte ik nog de spuit deodorant met aluminium en douchegel van een bekend merk vol met SLS en andere niet fijne producten voor je huid. Dus door dit bewustwordingsproces ben ik eens kritisch gaan kijken naar de producten in de badkamer en heb er al een aantal vervangen met producten van Wild.

Deodorant van Wild

Wat zo fijn is aan de deodorant van Wild is dat deze ten eerste navulbaar is. Je koopt een keer een aluminium case, die je elke keer weer opnieuw gebruikt. Daarin stop je een Wild refill met een geur naar keuze. Deze navulling is gemaakt van bamboe pulp en is hierdoor composteerbaar en afbreekbaar. Ideaal, want zo hebben we steeds minder afval. Daarnaast is de deodorant ook nog eens heel erg fijn omdat het helemaal gemaakt is van natuurlijke ingrediënten en sheabutter voor de verzachting. Er zit dus geen aluminium of parabenen in, die je in de bekende deo spuitbus wel vindt. Een verantwoorde keuze dus. Ze zeggen dat je 4-6 weken met een refill doet, maar ik doe er zelf veel langer mee. Ik gebruik het 1x per dag en smeer dan 2 strokes. Elke keer probeer ik weer een andere geur, maar mijn favorieten zijn nu: coconut & vanilla en de nieuwste geur: pumpkin spice & vanilla. Naast de heerlijke geuren en dat deze deodorant op natuurlijke basis is, ben ik ook enthousiast over het gebruiksresultaat. Geen nare geurtjes en klotsende oksels, wat ik eerder bij andere natuurlijke deo’s wel had. Dus ik ben er oprecht heel blij mee!

Douchegel

Hier thuis zijn we ook enorm fan van de douchegel van wild. Wederom is het een prachtige aluminium case waarin de fles met douchegel zit. Ook deze fles is weer composteerbaar. Leuk weetje: deze fles breekt sneller af dan een bananenschil. Eenvoudig vul je de houder weer aan met een nieuwe fles douchegel. De douchegel is ook van natuurlijke ingrediënten gemaakt en ruikt echt heerlijk! Bij ons is de Jasmine & mandarin favoriet. Maar we kijken ook uit om de Cotton & Vanille geur te proberen. We gebruiken deze douchegel met het hele gezin, dus heerlijk dat er steeds minder plastic flessen op de badrand staan bij ons. Elke fles bestaat uit 350ml natuurlijke douchegel.

Wild kortingscode

Wil je Wild deodorant zelf eens proberen? Dan kan je het nu zelf proberen met 20% korting! Bestel via deze link of via de roze knop in de webshop van Wild. Bestel via deze link of via de roze knop hieronder om de korting automatisch te activeren. Naast deze twee producten hebben ze ook shampoo bars, luxe zeep en mini deos. Ideaal voor in je hand-, werk- of sporttas.

Wist je trouwens dat je huid je grootste orgaan is en dat dit producten van buitenaf opneemt. Daarom ben ik steeds bewuster wat ik wel en niet op mijn huid en de huid van mijn kindjes smeer. Wild past perfect in dit plaatje en heeft al 2 producten bij ons in de badkamer vervangen. Ik kijk uit naar het uittesten en vervangen van de andere producten uit hun lijn.

Wil je weten hoe je de navulling in de deodorant doet? Via dit filmpje zie je hoe je heel gemakkelijk de deodorant navulling in de houder kan doen.

Heb jij wild al eens geprobeerd? Of wat houdt je tegen om te kiezen voor natuurlijke producten?
Of heb je mijn Wild kortingscode gebruikt? Laat het weten!

Hartje Mybestself

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply