Moederschap Persoonlijk Productiviteit

Minimalisme bingo

In de maand januari deed ik een opruimchallenge met mijzelf. Ik heb al meerdere keren de minimalisme game gedaan. Op de gewone manier. Achterstevoren. Maar, ik wilde het dit keer weer anders doen. Dus bedacht ik de minimalisme bingo. Een maand lang opruimen en het aantal items afstrepen van een formulier.

Hoe werkt de minimalisme bingo?

Je gaat 30 of 31 dagen opruimen. En waarbij je bij de Minimalisme game op dag 1 één item weg doet, op dag 2 twee etc. Geeft de bingo je wat meer flexibiliteit. Je doet nog steeds hetzelfde aantal items weg, alleen streep je af wat je die dag tegenkomt.
De ene dag heb je wat meer zin en tijd dan een andere dag en kiest er dan voor om een laag aantal items weg te doen. Zit je in de flow, heb je weekend of een vrije dag dan kan je juist met de hoge aantallen aan de slag gaan. Zo doe je elke dag nog steeds items de deur uit, maar kan je ook echt een keer een off day hebben. MIj is dit heel goed bevallen.

Afstrepen

Het fijne aan deze challenge vond ik naast de 496 items die de deur uit zijn gegaan in een maand, ook het afstrepen. Dat geeft voldoening, laat je progressie zien en hield mij de challenge volhouden. Daarom heb ik een Minimalisme bingo formulier gemaakt die je hieronder gratis kan downloaden als je zelf de challenge ook wilt gaan doen.

Download het Minimalisme Bingo formulier hier.

Download nu het minimalisme bingo formulier en print hem uit en start zelf ook met een maandje opruimen. Je zal echt verbaasd zijn hoe gemakkelijk het je af gaat door elke dag af te strepen wat er is weggedaan.

Wil je zien hoe ik opgeruimd heb? Bekijk dan de YouTube video

Ik film over mijn dagelijks leven en de dingen die ik doe. Zo heb ik ook dit opruim proces vastgelegd in een video. Kijk je mee?

Ga jij ook aan de slag?

Laat het mij hieronder weten in de comment!
Veel succes! 🍀

Hartje Mybestself

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply