Zwanger - Mama

Moederdag 2022 cadeau ideeën – gift guide

Het is bijna weer zo ver. Moederdag staat voor de deur. Ik ben gezegend dat mijn moeder er nog is en dat ik haar een Moederdag cadeautje mag geven. Meestal geef ik iets samen met mijn zusje, zodat we samen een wat groter cadeau kunnen kopen. Maar ook ben ik zelf moeder, dus verwacht ook dit jaar weer een mooi knutselwerkje van mijn kindjes

Aangezien het soms best wel lastig is, wat je nou aan je moeder kan geven heb ik een top 10 Moederdag gift guide gemaakt. Allemaal ideeën wat je kan geven aan je moeder (of kan vragen als je zelf moeder bent): 

1) Bloemen!

Ik hou er van. En ook al is het een simpel, voor de hand liggend cadeau, mij maak je altijd blij met bloemen. Houdt jouw moeder van bloemen? Geef haar dan een mooi boeket. Kan je niet naar haar toe, stuur haar dan een boeket toe. Ik vind een plukboeket zoals deze altijd heel mooi. Deze is ook nog eens makkelijk online te bestellen en te laten bezorgen bij je moeder.

2) Rituals

Ik ben zelf dol op de producten van Rituals en geef deze ook graag cadeau. Echt een cadeautje voor Moederdag waarmee ze zichzelf even heerlijk kan verwennen in bad of onder de douche. De rode Rituals is mijn persoonlijke favoriet, maar de witte is een verstandige keuze als je niet weet welke geur iemand lekker vindt. 

3) Mam, vertel eens!

Dit is een super leuk invulboekje om aan je moeder cadeau te doen. In dit boek staan heel veel vragen over de jeugd van je moeder, over jouw jeugd en wat je moeder graag aan jou mee wil geven. En het mooie is: zodra je moeder klaar is met invullen, krijg jij dit boek ingevuld weer terug vol met mooie herinneren van vroeger om voor altijd te koesteren. Het mam, vertel eens boek bestel je hier. En een handige tip: kies voor het afleveradres dat van je moeder, dat het direct bij haar als cadeautje wordt bezorgd. 

4) Een diffuser met olietjes

Een favoriet item, die ik zelf ook ooit aan mijn moeder heb gegeven: een olie diffuser. Dit apparaat gebruik ik zelf ook bijna dagelijks. Je doet er een beetje water in en een paar druppels olie en de hele ruimte wordt gevuld met een heerlijke geur. De diffuser en diverse olietjes vind je hier en ze hebben hier ook hele leuke cadeaupakketten. Ideaal! (Nu 21% korting met kortingscode lentesale).

5) Een fotoalbum

Maak een fotoalbum voor je moeder van de kleinkinderen of een leuke dag die je afgelopen samen had. Leuke herinnering om nog eens doorheen te bladeren. Een fotoalbum kan je zelf maken, maar nog makkelijker is om deze online te maken en te bestellen. 

6) Een fijne lunch

Ga samen met je moeder ergens lunchen of maak zelf een uitgebreide lunch voor haar. Dek de tafel leuk met allemaal accessoires en leuke versieringen en maak er een fijn momentje van. Google naar lekkere lunch salades of luxe belegde broodjes. Dit zijn leuke items om op tafel te zetten of wat dacht je van deze volledige picknick mand?

7) Een goed boek

Niets is heerlijker om lekker in de tuin te verdwijnen in een goed boek. Altijd een goed idee om een boek cadeau te doen. En met een beetje mazzel kan jij hem weer lenen als ze hem uit heeft 😉 

8) Cadeaubon

Geef je moeder een cadeaubon voor een leuk dagje weg zodat jullie samen herinneringen kunnen maken. Dit kan een sauna dagje zijn, een heerlijke pedicure of een cadeaubon voor een overnachting. 

9) Rieten (strand)tas

Een tas is ook fijn om te geven en om te krijgen. Bijvoorbeeld van deze rieten strandtas wordt je toch blij?! Je kan de tas zo geven, maar je zou er ook wat items in kunnen doen zoals lekker eten voor een picknick. Of iets van de hier bovengenoemde cadeau ideeën. 

10) Een fijne pen

Dit is een cadeau wat je moeder misschien niet zo snel voor zichzelf zou kopen, maar wat ze wel enorm zou kunnen waarderen. Een fijne, luxe pen. Een pen die ze altijd bij zich heeft en die echt van haar is. Er zijn vele soorten van balpen tot vulpen. In een ingetogen kleur of juist een vrolijke kleur. Bekijk hier een mooie collectie Lamy pennen. 

Bonus cadeau idee:

Ok, nog een cadeau idee. Dit is een duur cadeau, dus niet iets voor in de top 10. Maar ik zet hem er als bonus idee bij omdat ik deze zelf ook graag als moederdag cadeau zou krijgen. Of als verjaardagscadeau… het maakt niet uit. Het cadeau waar je mij (en wellicht veel moeders mee blij maakt) is een robot stofzuiger. Het is zo’n ding wat je niet snel voor jezelf koopt, maar ik denk wel het zo’n item is waar je heel blij mee bent en elke dag tegen je zelf zegt: die had ik eerder moeten hebben. Ik heb deze robot stofzuiger op het oog (en nu maar hopen dat Sander dit blog leest!). 

Ik hoop dat deze lijst met Moederdag cadeau ideeën een mooie inspiratie voor je is. Heb je zelf nog een goed moederdagcadeau idee? Laat hem hieronder in die opmerkingen achter. Dan kunnen we elkaar verder inspireren. 

Hartje Mybestself

Dislaimer: de linkjes in dit blog kunnen affiliate linkjes zijn.

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply