Favorieten lijstjes Uncategorized

Werkt Wild deodorant nou echt?

Hey daar, wild thing! Herinner je je mijn vorige blog over Wild nog? Wild is een geweldig merk dat natuurlijke deodoranten maakt die zowel effectief als milieuvriendelijk zijn? Nou, ik heb geweldig nieuws voor je.

Nieuwe Limited Edition geur en deodorant case

Impact-Site-Verification: 575bce87-528b-4c0b-bea2-3ee258f996ce

Wild heeft een gloednieuwe Limited Edition geur uitgebracht die je hart zeker sneller zal laten kloppen. Ten eerste is er een nieuwe deodorant case toegevoegd aan het assortiment dat versierd met schattige hartjes. En de geur? Oh mijn god, het ruikt naar een veld vol verse rode rozen! Fleurig & romantisch noemen ze het, en geloof me, het is echt zo ontzettend lekker!

Zo ziet de case eruit met hartjes. Hij is net iets compacter dan de andere Wild deodorant cases. Ik word er heel vrolijk van als ik deze in de ochtend op smeer. 2 strikes zijn voor mij genoeg voor een hele dag heerlijk ruiken. Vaak ruik ik de rozengeur in de avond nog als ik lekker mijn huispak aan trek.

Ook 3 nieuwe seizoensgeuren toegevoegd

Maar er is meer! Naast deze romantische traktatie hebben ze ook twee nieuwe seizoensgeuren gelanceerd die gewoonweg fantastisch zijn. Linen & Lilac is als een frisse lentebries, met hints van linnen en de zoete geur van seringen. En dan hebben we nog Purple Rain, een mysterieuze mix van kruidige noten die je laten voelen alsof je danst in de regen onder een paarse hemel. En een heerlijke unisex geur: Sage & eucalyptus. Serieus, deze geuren zijn zo geweldig dat je ze moet ruiken om het te geloven!

Werkt Wild deodorant nou echt?

Deze vraag krijg ik regelmatig: “werkt Wild deodorant nou echt goed?”. En ik kan namens mij én mijn vriend zeggen dat we allebei heel blij zijn met deze deodorant en niet meer teruggaan naar een spuit deodorant. Het werkt dus goed, zorgt dat er geen nare geurtjes meer komen, het ruikt heerlijk en transpiratie is minimaal. De geur ruik je vaak ‘s avonds bij het omkleden nog. En los van de werking, vind ik het zelf gewoon een prettig idee dat het helemaal op natuurlijke basis is en dat er geen chemische middelen of aluminium in zit. Dat voelt gewoon fijn. En daarnaast is het ook nog eens veel beter voor het milieu, want je koopt eenmalig een aluminum case waarin je elke keer een nieuwe navulling in kan doen. Deze navulling is ook helemaal afbreekbaar. Wij doen ongeveer 3-4 maanden met een deodorant refill.

Wild kortingscode van 20%

En nu, het beste deel – ik heb een exclusieve kortingscode voor je! Als je besteld via mijn link en code WILDJULIETTE gebruikt krijg je 20% korting op alles in de webshop van Wild. Dus waar wacht je nog op? Trakteer jezelf op deze heerlijke nieuwe geuren en maak je klaar om ook verliefd te worden op Wild! En hoe erg kan het zijn? Je helpt er juist jezelf (natuurlijk zonder aluminium) en de wereld mee!

Laat Wild je meenemen op een geurend avontuur vol romantiek en frisheid, terwijl je ook nog eens profiteert van een geweldige deal. Geniet ervan, wild thing! 🌹✨

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply