Persoonlijke ontwikkeling

Nieuwe cursus voor meer geluk: no-nonsense happiness course van Vertellis

Een van mijn doelen in het leven is nog meer geluk vinden. Hiermee bedoel ik het geluk in mijzelf vergroten en nog meer kunnen genieten van de kleine momenten. Ik ben zelf iemand die veel in haar hoofd zit, dus dit is soms wel een uitdaging. Het voordeel is wel dat ik er al bewust van ben, en zo mijzelf kan trainen meer in het nu te zijn. Niet meer constant bezig zijn met morgen of volgende week. Ik pak een paar momenten voor mijn planningen en probeer dat de rest van de dag zoveel mogelijk los te laten. Dat gaat steeds beter en het mooie is: het geeft mij ook steeds meer rust.

No-nonsense happiness course van Vertellis

Onlangs kwam de nieuwe cursus van Vertellis op mijn pad. Een online training op het gebied van geluk. Ik hoefde er niet lang over na te denken, want ik voelde dat dit precies is wat ik nodig heb om ook op dit gebied te kunnen groeien. De cursus is volledig online, wat ik heel prettig vind. Zo kan ik in mijn eigen tijd en zelfgekozen momenten deze cursus volgen. Vaak volg ik in het weekend deze lessen of op mijn persoonlijke ontwikkelingsdag (een van mijn themadagen). De cursus duurt 10 weken en ik ben nu bijna op de helft. De cursus hoeft trouwens niet in 10 weken voltooid te worden, je kan het namelijk pauzeren of versnellen!

Wat belooft de cursus van Vertellis

Het is een no-nonsense cursus, dus to-the point en concreet, zodat je effectief de stof tot je kan nemen en de tools kan toepassen in jouw leven. Deze cursus is niet zweverig. Je leert echt als persoon te veranderen en dingen anders te zien en te doen. En daardoor zijn de effecten blijvend. 

Mijn ervaring tot nu toe

Ik heb de cursus nog niet afgerond, maar ben nu al erg enthousiast. Sowieso is persoonlijke groei en ontwikkeling voor mij een aspect waar ik veel geluk en plezier uithaal. Dus alleen al door te kiezen voor mijzelf en deze cursus te volgen, maakt al dat ik meer geluk ervaar. 

Bij de cursus hoort een fysiek werkboek dat je via de post thuisgestuurd krijgt. Dat is echt heel erg leuk en het ziet er mooi uit! Daarnaast is het heel fijn dat de inhoud verspreid wordt over verschillende dagen. Dus je hoeft niet veel in een keer te doen, maar het kan wel. Je kan ook sneller gaan als je daar behoefte aan hebt. In het programma is er veel afwisseling van uitleg, ondersteunende video’s en het doen van de (schrijf)opdrachten. 

Alles wat je aandacht geeft, groeit. En zo werkt het ook met bewust bezig zijn met geluk. Wat ik leuk vind is de theoretische achtergrond van een aantal mechanismen en tools. Die zet je in om meer geluk te ervaren. Een aantal kende ik al, maar het is leuk om het op deze manier nog eens tot mij te nemen. Want iets kennen is iets anders dan iets actief toepassen. In de cursus worden meerdere tools gedeeld en de bedoeling is om te ervaren welke bij jou past en deze in je leven te integreren. 

Ben ik al gelukkiger?

Ja, ik denk het wel. Omdat ik bezig ben met mijn persoonlijke ontwikkeling. Leren en groeien is voor mij enorm belangrijk en maakt mij gelukkig. Momenteel ben ik halverwege de cursus en pas al een aantal methoden toe in mijn leven zoals: de growth-mindset en neuroplasticiteit, omdenken en dankbaarheid. Er zijn nog veel meer geluk strategieën die behandeld worden, en er zijn er vast een aantal die goed bij jou passen om je persoonlijke geluk te vergroten. 

Tijdelijk aanbod voor jou als lezer van mijn blog

Als je graag deze zomer iets nieuws wilt leren en je wilt verdiepen in geluk, kan ik je deze cursus echt aanraden. En het mooie is, je leert een vaardigheid waar je jouw hele leven iets aan hebt! Ik mag jullie van Vertellis als lezers van mijn blog met een voorliefde voor productiviteit en persoonlijke ontwikkeling een mega mooie korting geven! 

De cursus kost normaal € 690,-
En jullie krijgen tijdelijk € 365,- korting
Jullie betalen dus maar € 325,- voor deze cursus! 

Dat is ruim 50% korting! Echt een super leuke kans. 💗

Ga naar Vertellis en gebruik code: Juliette om de korting te activeren. 
Let op: de korting is slechts 1 week geldig.

Hartje Mybestself

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply