Persoonlijk Zwanger - Mama

My Week In Pictures tijdens mijn zwangerschapsverlof

Eindelijk is mijn verlof aangebroken. Wat heb ik hier ontzettend naar uitgekeken. Bij mijn eerste zwangerschap heb ik maar 4 dagen verlof gehad (waarvan ik ook gewoon werktaken had gedaan). Dus bij deze zwangerschap wilde ik het helemaal anders aanpakken. Gewoon 4 weken verlof in plaats van 4 dagen!

Ik heb er naar uitgekeken en de dagen afgeteld. En eindelijk was het zo ver. Mijn eerste verlof week begon. In dit blog neem ik je mee in mijn eerste week verlof met foto’s.

Maandag

Mijn verlof begon op maanddag 16 augustus. Meteen had ik een hele leuke dag voor de boeg. Na mijn laatste overdracht op kantoor vertrok ik naar Uden. Daar had ik met Hinke afgesproken om mijn verlof goed in te luiden en haar verlof (laatste dag) goed af te sluiten. We gingen eerst lekker lunchen bij Downies en Brownies. Ik was daar nog nooit geweest, maar heb echt heerlijk gegeten. En uiteraard lekker bijgekletst. Daarna reden we met de auto een stukje verder om daar te genieten van een heerlijke Thaise duo massage. Wat een feest en wat een goede massage. Deze was zeker voor herhaling vatbaar. Daarna nog even uitgerust op de bank.

Dinsdag

Dinsdag is het altijd meisjesdag en ben ik gezellig samen met Jade. Het was dus niet echt een verlofdag, want zo’n. dag is best wel intensief. Vanwege het weer waren veel uitjes geen optie (deze zomer lijkt wel Herfst), dus bleven we lekker thuis. Alleen zijn we nog wel even naar de dierenarts geweest. Weer een klusje wat van het jaarlijkse lijstje kan.

Jade moet wel wat meer zelf spelen dan ze zelf zou willen, maar dat ging eigenlijk best goed.

Ik werkte mijn lijstjes bij en bekeek de meest belangrijke taken. Daarnaast maakte ik een start aan de adressenlijst en monteerde ik mijn vlog.

My Week In Pictures tijdens mijn zwangerschapsverlof

Woensdag

Tja, over deze dag kan ik weinig zeggen. Ik heb de hele dag in bed gelegen. Dingen gedaan die moesten, maar voornamelijk lekker Married at First Side gekeken en dutjes gedaan. Ik had echt even behoefte aan een luierdag.

Donderdag

Dit was weer een redelijk productieve dag. Ik heb het filter van de droger schoongemaakt wat al tijden op mijn to-do lijstje stond. Daarna heb ik alle planten in huis verzorgd en die zien er allemaal weer mooi uit. Voor My Lovely Notebook is er een taak die voor mij door blijft lopen, en dat is facturen betalen. Dit doe ik tijdens mijn verlof dus 1x per week op donderdag. Verder bracht ik een aankoop terug bij de winkel en had ik twee afspraken in het ziekenhuis. Mijn eigen ziekenhuis, dus er werd helaas niet speciaal naar het hoofdje gekeken. Tussen de 2 afspraken zat een uur wachttijd, wat het dus wel een lange afspraak maakte. Daarna deed ik op mijn gemak nog even boodschappen en begon aan ons avondeten. Een heerlijke quiche. En ik beloonde mijzelf met een hele mooie nieuwe Lamy vulpen (Azure).

Vrijdag

Vandaag heb ik weer zo’n lekkere luierdag. Maar ondertussen rond ik vanuit bed wel lekker wat taakjes af. Ik wilde nog 2 blogs schrijven, dat is gelukt. Heb een begin gemaakt aan het monteren van de verlof vlog. Ook is de adressenlijst compleet en gecheckt (mijn deel). Een van de grote belangrijke actiepunten tijdens dit verlof is dus wel echt afgerond. Dat voelt heel goed! Nu het kaartje nog, maar dat is een mooi project voor volgende week. Verder kijk ik weer lekker een serie. Vandaag kijk ik B&B vol liefde op Videoland. Kijkt lekker weg en precies waar ik nu zin in heb. Ook werd het open haard hout voor de winter bezorgd. Normaal doen we dat wat later in het jaar, maar nu alvast even wat eerder. Vooruit kijken he!?

Komend weekend een gezellige barbecue op de planning staan, dus prima om het vandaag nog even rustiger aan te doen.

Wat heb ik allemaal gedaan deze 1e week:

 • Massage
 • Bijkletsen en lunchen met een vriendin
 • Vlogs gemonteerd
 • Adressenlijst geboortekaartje compleet
 • Dierenarts met de poesjes
 • Kraammatras in bed gedaan
 • Actielijst bijgewerkt
 • Planten verzorgd
 • Filter droger schoongemaakt (was nodig!)
 • Ziekenhuisafspraak
 • 2 blogs geschreven
 • Kattenvoer apparaat alvast vervangen voor een nieuwe

Ik ben tevreden over deze eerste week. Hopelijk blijft de baby zitten tot de geplande keizersnede zodat ik nog meer kan rusten en wat taken kan oppakken. tijdens mijn zwangerschapsverlof.

Wil je de vlog zien van deze verlof week, klik dan hieronder.

You Might Also Like...

No Comments

  Leave a Reply