Persoonlijk

My Day In Pictures – Maandag 12 April 2021

Vandaag stond ik om 5:30 op. Mijn vaste ritme is eigenlijk 5 uur, maar sinds ik zwanger ben vind ik dat toch iets lastiger. Alsnog ben ik blij met de extra 1,5 uur me-time die ik gecreëerd heb door eerder op te staan dan de rest hier in huis.

Wat ik elke ochtend als eerste doe ik de poesjes aaien en mijzelf met een groot glas water en een espresso op de bank onder een dekentje nestelen.

Aangezien het maandag is, begin ik lekker met mijn Balans planner. Hoe ziet komende week eruit? Staan al mijn afspraken en to-do’s erin? Wat zou ik nog graag willen doen deze week? Welke acties moeten gemigreerd worden van vorige week/weekend naar deze week? In mijn planner staat een pagina om vooruit te kijken voor de week. Waar focus ik op en wat doe ik om in balans te blijven. Dit vul ik in.

Benieuwd hoe ik mijn planner gebruik, lees dan dit blog.

Om 7 uur wordt Jade meestal wakker, behalve als ze ‘s nachts is gaan plassen (wat vannacht het geval was) waardoor ik haar wakker moest maken. Om 7:05 ga ik naar boven om Jade wakker te maken, haar kleding klaar te leggen en mijzelf aan te kleden en op te frissen.

Mijn eigen outfit uitkiezen wordt tegenwoordig steeds lastiger. Aangezien het nog vrij fris is buiten vind ik het fijnste om een trui of een sweater te dragen. Maar door de groeiende buik worden veel truien een beetje kort. En om zo vlak voor de lente een zwangerschapstruien aan te schaffen vind ik niet nodig. Ach, niemand die mij ziet aangezien ik lekker een kantoordagje heb en content creëer.

Zodra ik beneden kom maak ik ontbijt en de lunchbox voor Jade en mijzelf, als Sander dat nog niet heeft gedaan. Daarna ontbijten we gezellig met z’n allen. Ook doe ik meteen het haar van Jade als ze aan tafel zit, aangezien ze niet zo snel eet en we het niet fijn vinden om te haasten in de ochtend. Ik bewaar dus haaraccessoires en een borstel in de lade. Daarna poets ik mijn tanden en ga naar kantoor.

Om 8:30 kom ik aan op kantoor. Ik installeer mijzelf rustig op de bank en klets om 9:00 uur even bij met Marlieke en onze stagiaire Dana bij My Lovely Notebook. Ik begin met het schrijven van een blog. Maandag is meestal mijn contentdag en dan schrijf ik altijd 1 blog, soms 2. Nu ik zwanger ben en weet dat ik natuurlijk met verlof ga probeer ik af en toe een extra blog te schrijven zodat ik een beetje vooruit kan werken en er straks ook blogs tijdens mijn verlof online komen. En ik upload een nieuwe YouTube video met de gender reveal. Om 12:15 is het tijd om te lunchen. Ik eet mijn hele lunchbox leeg.

Om 14 uur heb ik het laatste gesprek met mijn coach Jeanet Wolf. Zij heeft mij 2 jaar lang gecoacht en ik vond dat echt geweldig. Ben erg gegroeid als persoon. We gaan de groei evalueren en de stappen die ik heb gezet in kaart brengen. Aangezien zij bijna gaat bevallen en tegen de tijd dat zij terugkomt van verlof ben ik met verlof, heb ik besloten nu te stoppen met coaching. Ik heb op dit moment even geen groot zakelijk doel waar ik aan wil werken. Ik wil genieten van mijn zwangerschap, verlof en kraamtijd en zie het daarna wel weer. Grappig hoe je focus en prioriteiten zo enorm kunnen veranderen. Waar ik altijd mega ambitieus was, wil ik nu niets liever dan tutten in de babykamer en genieten van deze bijzondere tijd. Werk is duidelijk op de tweede plek gekomen (en terecht!).

Na de coaching pak ik nog een paar kleine acties op zoals e-mail, het goedkeuren van uren personeel voor de payrol. En content gerelateerd plan ik nog wat posts in op Instagram. Dat kan trouwens heel handig via Facebook (als je dat nog niet wist). Als al mijn acties zijn afgerond zijn, rij ik naar huis.

Ik ga op tijd naar huis, want normaal gesproken haal ik op maandag Jade van school nu de BSO nog steeds gesloten is. We spelen samen en dan begint Sander alvast aan het eten. We eten vandaag mijn lievelings vegetarisch gericht: enchilladas sin carne. Veel werk altijd, maar echt mega lekker.

Het eten was heerlijk. Sander brengt vandaag Jade naar bed. Sander en ik wisselen elkaar normaal gesproken af, maar tegenwoordig Sander iets vaker want door de zwangerschap ben ik einde van de dag wel echt klaar om even te liggen. Dus ik plof alvast op de bank met de poesjes en kijk een (oude) aflevering van de Big Bang Theory.

Bedankt voor het lezen van my day in pictures, hoop dat je het leuk vond dit een keer te zien.

Hartje Mybestself

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply