Persoonlijke ontwikkeling Spiritualiteit

Cursus Law of Attraction Mastery + mooie aanbieding

Zoals jullie weten ben ik dol op persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit. Ik heb hier al vaker over geschreven op mijn blog. In het begin van het jaar, toen net de Corona pandemie in Nederland kwam, lanceerde Kim Munnecom haar cursus Law of Attraction Mastery. Ik volg Kim al langer en was al erg geïnteresseerd in deze cursus. 

Sinds ik het boek the Secret en de gelijknamige film meerdere malen heb gelezen en gezien, wilde ik graag de wet van aantrekkingskracht naar een next level brengen. Het heeft al zo veel dingen op mijn pad gebracht, maar als ik iets tof vind, wil ik echt deep diven

Ik besloot haar cursus te kopen en heb deze met zo veel plezier gevolg en gedaan. De cursus gaat dus in op verantwoordelijkheid nemen voor je leven en je dromen. Om dromen te manifesteren, maar ook om gelukkiger te zijn in het algemeen. Daarnaast zit er een community bij met gelijkgestemden wat heel fijn was om ervaringen te delen en vragen te stellen. Maar wat heb ik eigenlijk geleerd? Een mooi moment om eens terug te blikken.

De lessen en learnings die ik uit de training heb gehaald:

Cursus Law of Attraction + mooie aanbieding & Bonus
  • Het heeft mij geholpen met verdere bewustwording in mijn proces.
  • Ik heb echt geleerd andere gedachten te kiezen met de choose again methode. Zo fijn als je bewust bent van je gedachten en deze kunt shiften in een seconde! 
  • Verantwoordelijkheid te nemen voor mijn leven en keuzes die ik maak. 
  • Welke stappen ik moet zetten om de wet van aantrekking voor mij te laten werken. 
  • Meer uit mijn hoofd te gaan en meer in mijn lijf en hart
  • Hoe ik meer plezier kan hebben!

Ongetwijfeld heb ik nog veel meer dingen geleerd, maar sommige dingen zijn al zo geïnternaliseerd dat ik er niet eens meer bewust van ben. Ik kan je deze cursus echt aanraden. Kim Munnecom is zo’n energieke dame die zo fijn en makkelijk praat. Als je deze materie van iemand wil leren, is het wel van haar! 

AANBOD: Cursus Law of Attraction Mastery

Tot en met maandag 30 oktober 2023 zijn de deuren naar de cursus geopend. Daarna sluiten ze en kan je de cursus dit jaar niet meer aanschaffen. Omdat ik als oud deelnemer zo enthousiast ben over de cursus, kan jij deze cursus met 50% kopen via mijn link.

De cursus heeft 8 modules, waarvan elke module bestaat uit meerdere video’s. Elke week komt er een module vrij. En na 8 weken heb je overal toegang toe. Je houdt je hele leven toegang tot de cursus, dus als het nu niet zo goed uitkomt kan je het altijd later oppakken. Er zit een supermooi vormgegeven werkboek bij. En je krijgt 4 maanden lang toegang tot een geheime Facebookgroep waar Kim elke week live komt om alle vragen te beantwoorden. 

Omdat dit de laatste keer is dat de deuren open zijn dit jaar is er een mooie korting. 

Normaal kost de Law of Attraction Mastery  €1997

En nu krijg je via mijn link korting en betaal je slechts € 997,-

(betalen in 12 termijnen is ook mogelijk, dan betaal je €99 per maand)

“ Een investering in jezelf is de beste investering die je kunt doen. “


Hartje Mybestself

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply